The Earth İs Our Home  eTwinning Projesi

The Earth İs Our Home eTwinning Projesi

The Earth İs Our Home  eTwinning Projesi

23.03.2022 129

Okulumuz ingilizce öğretmenimiz Selen Ezer'in kurucusu olduğu eTwinning projesi 'The Earth is Our Home' ile çağımızın sıkıntısı olan karbon salınımı,çevre kirliliği,gereğinden fazla tüketim konusunda yeni nesilleri bilgilendirmek,gelecek nesillerimize temiz bir dünya bırakabilmeyi amaçlıyoruz.Eğer önlem almaz hayat şekillerimizi değiştirmezsek, Dünya olarak çok geç kalmış olacağız. İhtiyacımız olanından fazlasını almak,fazlasını yemek, tüketmek, elektrik harcamak hepsi kaynaklarımızın daha çabuk tükenmesine neden olmaktadır  ve Dünyamızın sonunu hızlandırmaktadır. Biz bu proje ile alışkanlıklarımızı değiştirmeyi, bilinçlenmeyi dünyayı ve çevreyi kurtaracak kahramanlar olmayı amaçlıyoruz. Proje ortaklarımız arasında Ürdün, Romanya ve Polonya bulunmaktadır. Kurucusu olduğu proje için İngilizce Öğretmeni Selen Ezer farkındalık yaratan bir proje olacağına inandığını belirtti. Proje sonunda ders hedeflerine ulaşmak için proje faaliyetlerini gerçekleştirerek öğrencilerimizi 21. Yüzyıl becerilerinde yetkin hale getirmeyi beklediklerini dile getirdi.