Letters On Air Projesi

28.12.2021 339

Letters On Air Projesi

Okulumuz ingilizce öğretmenimiz Selen Ezer'in kurucusu olduğu eTwinning projesi 'Letters on Air' ile öğrencilerimiz günlük yaşamlarında daha fazla İngilizce kullanarak yabancı dilde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini daha fazla geliştirecek ve Avrupa'dan arkadaşlar edinerek planlanan konularda bazen kağıt kalem bazen ise günümüz teknolojisi web 2 araçları kullanılarak birbirlerine mektuplar yazacaklar, logo ve poster tasarlayarak bilişim ve dil becerilerini geliştireceklerdir. Projeye ortaklarımız  Türkiye (5 okul), İtalya (2 okul), Yunanistan (3 okul), Romanya ve Ukrayna'dır. 4. sınıf öğrencilerimiz proje ortağımız İtalyadaki arkadaşlarına yeni yıl  kartı hazırlayıp gönderim yapmışlardır.
Proje hakkında bilgilendirme İngilizce Öğretmeni Selen Ezer  tarafından bir toplantıyla gerçekleştirildi. Projenin çağdaş öğretim / öğrenim modellerinin ve web 2.0 araçlarının entegrasyonu yoluyla İngilizce dersi müfredat hedeflerine ulaşmayı amaçlamak olduğu ifade edildi. Tanıtımı yapılan projeye hem öğrenciler hem veliler destek oldu. Öğrencilerin heyecanı gözden kaçmadı. Kurucusu olduğu proje için İngilizce Öğretmeni Selen Ezer farkındalık yaratan bir proje olacağına inandığını belirtti. Proje sonunda ders hedeflerine ulaşmak için proje faaliyetlerini gerçekleştirerek öğrencilerimizi 21. Yüzyıl becerilerinde yetkin hale getirmeyi beklediklerini dile getirdi.

28-12-202128-12-202113-12-2021