Letters On Air (4/A-B)

Letters On Air

10.02.2022 358

Letters On Air Projesi

Okulumuz ingilizce öğretmenimiz Selen Ezer'in kurucusu olduğu eTwinning projesi 'Letters on Air' ile öğrencilerimiz günlük yaşamlarında daha fazla İngilizce kullanarak yabancı dilde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini daha fazla geliştirecek ve Avrupa'dan arkadaşlar edinerek planlanan konularda bazen kağıt kalem bazen ise günümüz teknolojisi web 2 araçları kullanılarak birbirlerine mektuplar yazacaklar, logo ve poster tasarlayarak bilişim ve dil becerilerini geliştireceklerdir. Projeye ortaklarımız  Türkiye (5 okul), İtalya (2 okul), Yunanistan (3 okul), Romanya ve Ukrayna'dır. 4. sınıf öğrencilerimiz proje ortağımız İtalyadaki arkadaşlarına yeni yıl  kartı hazırlayıp gönderim yapmışlardır.

İtalya'da bulunan ortaklarımızla yeni yıl kartı hazırlayıp gönderimde bulunulmuştu. Proje ortağımız olan okul öğrencileri de nazik bir hareketle bizlere kendi el yazılarıyla hazırlamış oldukları kartları okulumuza- öğrencilerimize ulaşmış bulunmakta olup okul panomuzda sergilemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gelen yeni yıl kartlarının panoya yerleştirilmesinde öğrencilerimizden destek aldık. Bu karşılıklı etkileşimin tüm öğrencilerimize örnek olması veteşvik edici bir çalışma olmasını diliyoruz.

10-02-202210-02-202210-02-202210-02-2022