"Bugüne Ve Geleceğe Nefes Oluyoruz"

22.10.2021 805

22-10-2021

Temmuz 2021'den itibaren Türkiye'de ve Dünya'da orman yangınları oldu. Bu yangınlara dur diyebilmek, geçmişi, bugünü ve geleceği koruyabilmek için ülkemizde farklı illerde eTwinning sosyal sorumluluk projeleri yapılmaktadır. Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması, hem yurdumuzun hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. Bu nedenle öğrencilerimize ağaç sevgisi ve çevre bilincini oluşturmak için bu projeye katıldık. Projede  şuan130 ortak bulunmaktadır. Projeye ülkemizin değişik illerinden öğretmenler katılmaya devam etmektedir.

Mecit Ataklı ilkokulu İngilizce öğretmenimiz Selen Ezer ve ilkokul öğretmenlerimiz Aynur Gürsoy ile Suna Dikmen rehberliğinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, Öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu geliştirmek, üzerine aldığı görevi yerine getirmeye istekli olmasına yardımcı olmak, kendi tohumunu yetiştirerek sahiplenme duygusu geliştirmek, ağaç sevgisi, çevreyi, ormanları ve hayvanları koruma bilinci oluşturmak ve Web 2 araçlarını öğrencilerimizin öğrenebilmesi için  'Bugüne Ve Geleceğe Nefes Oluyoruz' adlı  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz eTwinning Sosyal Sorumluluk Projesi yürüteceklerdir.